OCR Limburg

Wat is de Krachtfabriek? En wie ‘zijn’ de Krachtfabriek?

Limburg

Een prachtige en veelzijdige provincie waar van alles te beleven is. Echter ontbreekt er één ding: de Krachtfabriek. De Krachtfabriek is volledig nieuw in Limburg en we zitten momenteel in de opstartfase. Ontstaan uit de behoefte om op een ‘andere’ manier te kunnen sporten waarbij plezier, uitdaging en grenzen verleggen voorop staan! Wij, Tomas Bozon & Jochem Schutten, zijn de drijvende krachten achter de Krachtfabriek. In de eindfase van de studie Sportkunde in Amsterdam kwamen we tot de conclusie dat wij beiden geen behoefte hebben aan een 9-5 baan. De kennis en kunde van ons tweeën gecombineerd maakt het concept van de Krachtfabriek.

Pop-up training

We nodigen je dan ook van harte uit om kennis te maken met ons concept! Obstaclerunning, survivalrunning, krachttraining en powerlifting. Om jullie kennis te laten maken met de Krachtfabriek, en natuurlijk ook met ons, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Pop-up trainingen. Deze gratis trainingen vinden op verschillende locaties plaats, uiteraard wel binnen Limburg. Tijdens de trainingen maak je kennis met alle bewegingsvormen die de Krachtfabriek te bieden heeft. Uiteraard houden we rekening met jouw niveau dus maak je vooral geen zorgen wanneer je denkt dat het te zwaar voor je is. Lees hier meer over de eerste Pop-up training #ALPHA.

Toekomst?

We werken zo snel mogelijk toe naar een vaste locatie waarin we beschikken over onze eigen OCR/Survivalrun-baan en natuurlijk ruim voldoende gewichthef-materiaal. We zijn nog vol op in ontwikkeling. Benieuwd hoe de zaken ervoor staan? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

Lijkt de Krachtfabriek je iets? Of zou je graag willen meedenken met ons concept? Voel je vrij om contact op te nemen!

 

Scroll to top