Science based trainen. Het is tegenwoordig meer een marketingterm geworden dan daadwerkelijk een manier waarop men met krachttraining om kan gaan. Toch is het de manier die ik toepas binnen mijn eigen trainingen en ook zeker bij de trainingen die ik verzorg. Mijn trainingen zijn gebaseerd op feiten, niet op mythes. 'Vroeger' trainde ik zonder plan of idee, eigenlijk zonder er heel veel van te weten. Ik wilde meer. Ik ben mij gaan verdiepen in krachttraining en de bijbehorende aspecten. Door leergierig te blijven probeer ik mezelf te blijven ontwikkelen om mijzelf naar een hoger niveau te helpen maar ook om jou, als individu, beter van dienst kan zijn.

Krachttraining heeft mij geleerd geduldig en kritisch te zijn. Duurzame gedragsveranderingen hebben tijd nodig en de verbetering waar je naar op zoek bent zit vaak verstopt in de details.

Ik ben gedreven om samen met jou op zoek te gaan naar deze details en jouw kwaliteit van beweging en algehele leefstijl naar een hoger niveau te tillen. Kom in contact met mij via het contact formulier.

Diploma's:

  • Chivo Opleidingen leefstijl coach;
  • Chivo Opleidingen functioneel trainen;
  • AALO Level 1;
  • KNKF Powerlift instructeur.

Ik help je graag met het bereiken van jouw doelen!