De pijlers van de Krachtfabriek

Obstacle run training & Krachttraining

Uitdaging zeiden we he? Nou dat wil wel lukken met obstacle run training! Kruip, ren, klim, zwaai en spring. Obstacle run en survivalrun training zet je flink aan het werk. Lekker buiten in een groep samen de uitdaging aan gaan. Wij stimuleren je om je grenzen te verleggen.

Sporten in de sportschool kan eentonig zijn. Wij geloven dat sporten leuk moet zijn. Ons aanbod in krachttraining is dan ook 'anders' dan de rest. Krachttraining bestaat bij de Krachtfabriek uit trainen met losse gewichten. Uitdagend trainen, maar dan wel op een verantwoorde manier. Wij leren jou de basics om technisch, veilig en verantwoord te trainen.

Na samen Sportkunde gestudeerd te hebben kwamen wij er beiden achter dat we niet zomaar aan het werk wilden. Maar dat we iets wilden doen wat waarde heeft voor ons, maar ook de mensen om ons heen.
Sport staat bij ons beiden centraal in ons leven. Het heeft ons op meerdere vlakken veel gebracht. En wij zijn van mening dat het ook voor een anderen veel kan betekenen. Mogen wij het jou laten zien?