OCR Limburg

Obstacle runs in Limburg!

Genoeg uitdagende obstacle runs in Limburg te vinden. Wij lichten er een aantal voor je uit! Het is per slot van rekening één van de mooiste regio’s om een obstacle run te lopen. Limburg! Alleen het terrein al maakt het een uitdaging. Bult op bult af, ploeteren door de klei en glijden over de mergel.

VenloStormt

Je storm start midden in het hart van Venlo. Het epicentrum van VenloStormt ligt aan de Maasboulevard. Eén van de weinigen, zo niet de enige obstacle run die in het midden van een stad start!  Met tal van mensen die langs de Maas zitten in de zon en jou aanmoedigen. Zon, ja zon! Want VenloStormt vindt midden in juni plaats. Nog een reden om af te reizen naar Venlo.

VenloStormt kenmerkt zich door samenwerking en teamwork. Samen de hindernissen overwinnen. Zoals de ‘Roterende Kubussen’, die je onmogelijk zelf kan overwinnen. Samen sta je sterk.

Bij inschrijving heb je de keuze uit 7, 9, 18 kilometer en niet te vergeten de marathon! Bij de 18 kilometer loop je de lus van de 9 kilometer twee keer. Je weet dus goed wat je te wachten staat. Ook aan de kleinste bestormers is gedacht. Een mini-storm van 750 meter vanaf 2 jaar, voor de echt mini’s! Scholieren en families zijn ook welkom op de zaterdag over een parcours van 2 of 4 kilometer.

VenloStormt staat garant voor fun, uitdaging en samenwerking! Het mooie weer, de creatieve en kleurrijke hindernissen zijn toch genoeg redenen om Venlo te bestormen?

VenloStromt

Ultimate Warrior

Nieuw in 2019! De Ultimate Warrior obstacle run in Roermond. Rond de Noorderplas in Roermond ligt een uitdagend parcours van 21 kilometer! Is je dat nou nét iets te gek, dan kun je ook een deel hiervan lopen. Namelijk 7 of 14 kilometer. Vind je zelfs de 21 kilometer niet uitdagend genoeg? Dan kun je er uiteraard nog een lusje bij aanplakken en 28 kilometer overwinnen.

Naast de afstand hebben ze in Roermond ook gedacht aan obstakels. Serieuze obstakels! Tal van roodkleurige UrbanSky uitdagingen staan op je te wachten. Met in totaal 40 obstakels op de 21 kilometer belooft het een pittige klus te worden!

Een echte uitdaging waarbij je geprikkeld wordt om tot het gaatje te gaan!

Ultimate Warrior obstaclerun

Cavemanrun

Diep in het zuiden van Limburg; Landgraaf & Valkenburg kun jij twee Cavemanruns met beiden een uniek aspect overwinnen.

Bij de Valkenburg editie ga je door de grotten en heb je aan het einde van de run de mergel tot achter je oren zitten. In Landgraaf sturen ze je de langste trappen van Nederland op. En alsof dat nog niet genoeg ellende is mag je ook nog door de grootste diepvries van Limburg; Snowworld.

De Cavemanrun is een echte recreatieve obstacle run. Vrij eenvoudige obstakels maar bakken met modder en een uitdagend loopparcours. Met afstanden variërend van 6 tot 20 kilometer is er een uitdaging voor ieder.

Als je een langere afstand loopt moet je er wel rekening mee houden dat je meerdere keren hetzelfde lusje loopt. Een ander puntje bij de Cavemanrun zijn de wachttijden. Hou er rekening mee dat het best druk kan zijn op het parcours!

Als je niet bang bent voor wat mergel, modder en kou en graag kennis wil maken met een obstacle run is de Cavemanrun een prima optie! Wil je echt vlammen en zo snel mogelijk het parcours over, dan raden we je aan om naar een andere obstacle run te kijken.

Cavemanrun

 

Baarlo Battert

1 juni staat de 5e editie van BaarloBattert, voorheen BaarloStormt, voor de deur. BaarloBattert werd samen met VenloStormt georganiseerd, maar nadat beide evenementen te groot werden, zijn ze verder gegaan als aparte events.

BaarloBattert is een sport- en beweegevent voor iedere doelgroep met een intensief maar recreatief karakter. Dit jaar wordt er een parcours van 3,5 kilometer met 37 hindernissen opgezet. Er wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke elementen die Baarlo te bieden heeft. Zo kom je langs de Kasteelweide, ren je door het Parkbos, wasplaats de Sprunk en Kwistbeek. Kinderen tot 9 jaar kunnen kiezen voor afstanden tot 1350 meter en tieners tot 15 jaar kunnen kiezen voor afstanden tot 3 kilometer.

Daarna zijn er twee mogelijkheden; een parcours van 3,5 kilometer en een van 7 kilometer. Ook wordt er de X-Battert obstacle run georganiseerd. Dit is een parcours van zo’n 500 meter die je kan afleggen met een (elektrische) rolstoel of ander hulpmiddel. Ook hier zullen verschillende hindernissen en uitdagingen die in de weg staan van de finish.

baarlobattertt

 

Geïnspireerd? Gemotiveerd? Welke van de obstacle runs in Limburg overwin jij? Wij helpen je graag in de voorbereiding!

Scroll to top