OCR Training

Nieuw trainingsmoment: zaterdag 10.00 – 11.30!

Goed nieuws! Vanaf nu kan je ook in het weekend lekker klimmen en klauteren. Vanaf 20 april ben je ook op zaterdag welkom bij de Krachtfabriek!

Elke zaterdag van 10.00 tot 11.30 obstaclerun training. Een goed begin van je weekend waar we aan het werk gaan met hindernis-techniek in onze hindernisbaan, functionele krachttraining en conditietraining. Gelukkig sta je er niet alleen voor, maar train je in een groep. Elkaar motiveren, uitdagen en van elkaar leren!

Nog geen ervaring met obstaclerun? Geen enkel probleem! Onze trainingen zijn geschikt voor ieder niveau en worden uitdagend gemaakt voor iedereen! Wel al een ervaren obstaclerunner en wil je graag je techniek naar een nog hoger niveau tillen? Dan ben je bij de Krachtfabriek ook zeker aan het juiste adres. Onze trainingen worden gegeven door een gecertificeerd obstacle- en survivalruntrainer die alle kneepjes van het vak kent!

Weet je niet zo goed wat je kan verwachten? Tijdens de obstaclerun training laten we je op een unieke manier in aanraking komen met sport. Door de combinatie van hardlopen, krachttraining en obstakeltraining bieden we jou een uitdagende manier van sport. Nog niet overtuigd? Bekijk dan even dit filmpje!

Kom je meedoen?

Meld je aan voor 2 gratis proeflessen!

Scroll to top