Nieuwe cursusdata online!

2019 Goed beginnen?

‘New year, new me?’  Iedereen heeft ze wel; goede voornemens. Gezonder eten, meer bewegen, meer tijd voor jezelf maken, dingen doen die je leuk vind, nieuwe uitdagingen aan gaan en je grenzen verleggen.

Wordt 2019 het jaar waarin je dit allemaal waar gaat maken? Wie weet! Een kleine tip van ons: kies een realistisch voornemen, knip het in kleine stukjes als een soort subdoelen. Zo is de kans groter dat je gericht aan je voornemen gaat werken en je doel bereikt!

Nieuwe cursussen

 

Wij helpen je graag aan een spotieve en uitdagende start van 2019.Overwin je grenzen en daag je zelf uit in de starterscursus obstacle run / survivalrun. In zes trainingen krijg je de basis van deze sporten aangeboden en verleg jij je grenzen!

Een stap in de goede richting voor je sportdoelen? Toe aan wat anders? Leg een basis in krachttraining tijdens de cursus functioneel bewegen & powerliften. In een kleine groep werk jij aan jouw eigen kunnen. En leer je hoeveel kleine facetten erbij goed en functioneel bewegen komen kijken. Laat je inspireren en uitdagen in deze zes weekse cursus! De basis voor jouw verdere sportuitdagingen in 2019, 2020, 2021…

 

inschrijven

 

Scroll to top