Deadlifter

Hoe werkt krachttraining bij de Krachtfabriek?

Met een flesje water en een handdoek in je rugzak loop je vastberaden en vol goede moed de sportschool binnen om je krachttraining te doen. Met een breed scala aan krachtapparatuur, hardloopbanden en losse gewichten raak je al snel de weg kwijt in de sportschooljungle. Tal van apparaten waarvan je niet zo goed weet wat je er mee moet. Uiteraard is het mogelijk om een tour te krijgen langs de apparaten maar over het algemeen sta je er daarna alleen voor. Super zonde, dat kan namelijk ook anders.

De Krachtfabriek is net even anders dan de gemiddelde sportschool. Iedereen, ongeacht het niveau en ervaring, ondergaat een intake waarin we met jou in gesprek gaan. Wat heb je in het verleden gedaan aan sport, wat zijn je doelstellingen en zijn er drempels die het behalen van deze doelstellingen bemoeilijken. Door deze intake krijgen wij als trainers een goed beeld van hoe we jou als individu het beste kunnen helpen. In de intake kijken we ook naar hoe jij beweegt. Middels een beweegscan, bestaande uit een aantal fysieke testen die ons helpen bepalen wat jouw niveau van bewegen is. Op basis van dit alles schrijven we een trainingsschema voor je uit dat volledig is afgestemd op jouw doelstellingen.

Doelgericht kan jij aan het werk en kan je zonder tijd te verspillen werken aan jouw doelstellingen. Tijdens de krachttraining doe je gewoon je eigen ding, echter zijn wij altijd aanwezig om de kwaliteit van jouw training te waarborgen. Of we nou een technische fout zien of dat jij een vraag hebt, wij staan altijd voor je klaar met tips en tricks!

Wil je graag één op één begeleiding en nóg sneller je doelstellingen bereiken? Bekijk dan onze verschillende personal training trajecten op de website of informeer naar de mogelijkheden!

Wil je het graag zelf ervaren? Boek dan een intake op een moment waarop het jou uitkomt!

 

Scroll to top