Voetbal, tennis & turnen. Daar begon ik ooit mee. Al doende kwam ik er achter dat sporten waar een bal bij komt kijken niet aan mij besteedt zijn. Op mijn 16e vond ik het: survivalrun. 'Een strijd tegen de elementen' buiten in weer en wind afzien.

Maar naast het weer spelen ook andere elementen mee. Je wordt constant uitgedaagd op fysiek vlak maar ook zeker mentaal vlak. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik tijdens één van mijn eerste survivalruns meerdere keren onderweg dacht 'Ik ben er klaar mee. Ik stop. Ik haal het niet' Inmiddels is dat wel anders. Survivalrun heeft bijgedragen aan mijn mentale weerbaarheid en ontwikkeling. Ik laat jou ook graag zien hoe sport dit voor jou kan brengen.

Ik had de luxe op te mogen groeien in de Achterhoek waar elk zelf respecterend dorp een trainingsbos heeft waar je voor een survivalrun kan trainen. Voor mijn studie, Sportkunde, ging ik naar Amsterdam. Hier was dit, helaas, niet zo. Om dit probleem te ondervangen ben ik samen met twee andere enthousiastelingen een survivalrun club begonnen: RUIG. Toen realiseerde ik mij ook dat ik niet meer anders wilde. De trainingen verzorgen en de deelnemers zien groeien op alle vlakken geeft zo'n kick!

Laat je uitdagen en overwin je obstakels samen met mij!

Diploma's:

  • Chivo Opleidingen leefstijl coach;
  • Chivo Opleidingen functioneel trainen;
  • Survivalrun Bond Nederland: Basis Trainer Survivalrun.

Mag ik je uitdagen? Neem contact met ons op.