Voetklem

Wat kan je in de toekomst van de Krachtfabriek verwachten?

Obstacle running, survivalrunning en krachttraining

De Krachtfabriek. Het is je vast en zeker niet ontgaan, althans, dat hopen we. We zijn inmiddels al bijna drie maanden onderweg met het opzetten van de Krachtfabriek. In die  maanden is er al veel werk verzet. De website staat, de social mediapagina’s zijn up and running en gesprekken met meerdere partijen staan wekelijks in de agenda. Dit is alles om dé perfecte locatie te vinden. Het vinden van een goede locatie blijft nog altijd een hele uitdaging. We hebben hoogte nodig, het liefst binnen- én buitenruimte en het hele geheel moet natuurlijk ook nog betaalbaar zijn. Dat blijkt, zoals verwacht, best een aardig eisenpakket. Maar we komen er wel, daar zijn we van overtuigd. We streven ernaar om vóór 2019 een eigen locatie te bezitten met daarin een hoop touwen, netten, balken en uiteraard de nodige gewichten om zowel met obstacle running als met krachttraining aan de slag te kunnen.

Locatie?

Uiteindelijk gaan we krachttraining combineren met obstacle running en varianties hierop, zoals survivalrunning. De wijze waarop dit vorm krijgt is in grote mate afhankelijk van de locatie. Idealiter komen we in een loods te zitten met daarbij een buitenperceel. Dit alles  ergens in de buurt van Maastricht. Waar precies? Dat is volledig afhankelijk van de A-locatie die hopelijk binnen nu en een aantal maanden op ons pad zal komen. Waarom het zuiden van Nederland? In Limburg kun je nog niet gericht trainen voor je obstacle run of survivalrun. Daar willen wij graag verandering in brengen! Dit gecombineerd met de krachttraining die wij aanbieden maakt dat wij een voor Limburg nieuw concept introduceren.

Sociale, open en inspirerende plek

Als het goed is krijg jij vanaf 2019 de kans om een inspirerende ruimte binnen te stappen waarin je stappen kan zetten naar je doelen. Als het eerste wat je zegt “wauw” is, dan hebben we ons doel wel bereikt. Wat heel belangrijk voor ons is, is het sociale aspect. Bij veel reguliere sportscholen, en ja, we spreken uit ervaring, kent niemand je bij naam en sport iedereen voor zich. Dat is natuurlijk helemaal prima en we hebben jarenlang zelf op deze manier getraind. Echter is dit voor ons hét voorbeeld van hoe we de Krachtfabriek niét willen opzetten. We streven naar een sociale en open plek waar iedereen elkaar kent, waar men graag met elkaar sport en natuurlijk ook een kopje koffie drinkt na afloop van de training.

Beginner of gevorderd?

Binnen deze sociale en inspirerende ruimte zullen verschillende trainingen gegeven worden. Waarbij de focus ligt op obstacle running en krachttraining. Binnen obstacle running zal ook gefocust worden op survivalrun, lees hier meer over in onze vorige blog. In de krachttrainingen zal het werken met losse gewichten centraal staan. Powerliften gaat hierbij een centrale rol spelen. Deze onderdelen zullen in groepslessen aangeboden worden. Waarbij er voor beginners starterscursussen gegeven worden om een solide basis te vormen. Naast de groepslessen zal de Krachtfabriek ook op andere uren voor je klaar staan. Zodat je zelfstandig ook lekker aan de bak kan. Wij hechten veel waarde aan verantwoord trainen, technisch veilig sporten en gestaag werken aan je doelen. Om jou te helpen je doel te bereiken gaan wij ook personal training aanbieden. Nét dat beetje extra wat jij nodig hebt je doelen te bereiken.

Tot snel!

Scroll to top