Ultimate Warrior Obstacle Run

Crash Course – Obstacleruntraining Landgraaf

Crash Course – Obstacleruntraining Landgraaf

Onze eerste pop-up training heeft inmiddels alweer een aantal weken geleden plaatsgevonden. Onze volgende training, de Crash Course, staat op de planning en is dit keer in samenwerking met een partner. Samen met Ultimate Warrior organiseren we 8 juli een specifieke obstacleruntraining in Landgraaf. Dé perfecte voorbereiding op de Ultimate Warriorrun van 1 en 2 september in Roermond.

Wat gaan we doen in de training?

Er worden meerdere technieken behandeld die jij nodig hebt om de run met succes af te ronden en ook een hapje en drankje na afloop zullen niet ontbreken. De kosten van de training zullen slechts €5,- bedragen en dienen contant, voorafgaand aan de training betaald te worden.

Trainingen in de toekomst

Ook de trainingen #BRAVO en #CHARLIE staan in het verschiet. Waarom eigenlijk deze trainingen? Nou, dat doen we om je kennis te laten maken met ons concept. Uiteraard kunnen we in de trainingen maar het topje van de ijsberg laten zien. Vanaf het moment dat de Krachtfabriek haar deuren opent bieden we gerichte trainingen aan waarbij we jou in de gelegenheid stellen je fysieke en uiteraard ook mentale gesteldheid naar een hoger niveau te brengen. Dit alles op een leuke manier, want dat is natuurlijk waar het binnen sport om draait. Het moet plezier opleveren!

Inschrijven

Inschrijven voor de training doe je hier.

 

 

Scroll to top